Повний локдаун можуть ввести і раніше, - Кабмін

1
-6
Повний локдаун можуть ввести і раніше, - Кабмін
Кабмін може оголосити локдаун раніше 8 січня, якщо епідситуація значно погіршиться. Посилення обмежень з 8 січня узгодили в уряді раніше.

Про це розповів голова комітету ВРУ з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький в ефірі "Право на владу", пише Українська Правда.

Пряма мова: "Не дай боже, ситуація буде погіршуватися, то ніхто не буде чекати 8 січня. Так, в уряду буде 7 днів попередити про інші дати. Всі прогнози кажуть про те, що ми будемо мати збільшення після святкування католицького Різдва, після Нового року, православного Різдва. Тому 8 січня – це буде те пікове навантаження, яке може виникнути після послаблення на новорічні свята".

Деталі: За його словами, карантин вихідного дня допоміг стабілізувати ситуацію з поширення коронавірусу. До кінця грудня, каже Радуцький, уряд очікує 16-17 тисяч хворих на добу. Таке навантаження медична система ще може витримати.

Голова профільного комітету також розповів, що за прогнозами Київської школи економіки, після новорічних свят щодня можуть реєструвати до 20-25 тисяч, а то й 30 тисяч хворих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди майте розум!!!! Уряд Франції з 15 грудня ухвалив запровадити на всій території країни комендантську годину а у нас гульбища наступають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні