Три ракетних комплекси ховали на складському дворі

0
3
Три ракетних комплекси ховали на складському дворі
Служба безпеки України викрила спробу незаконного ввезення трьох зенітно-ракетних комплексів радянського зразку на суму в 110 мільонів гривень.

Контрабандну схему організували представники одного з українських оборонних підприємств, повідомляє прес-служба СБУ.

Фігуранти справи намагалися оформити корупційну схему і ввезти зброю начетбто для потреб збройних сил України.

Хотіли ухилитися від податків.

"Вони внесли недостовірні відомості до митної декларації під час митного оформлення товару, використовували для незаконного переправлення продукції через державний кордон реквізити афілійованої компанії з ознаками фіктивності, зареєстрованої в одній з європейських країн. Оборудка з митним оформленням завдала збитків держбюджету на понад 20 мільйонів гривень", - повідомляють у відомстві.

ЗРК не йшли до армії, зловмисники тримали їх на одному зі складів своєї компанії.

Контрабандне озброєння мало піти на продаж за кордон.

"У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими Головного слідчого управління СБУ за ч. 2 ст. 201 (контрабанда) і ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування. Встановлюються всі обставини правопорушення для притягнення до відповідальності винних осіб", - повідомляють в СБУ.

Виявлене на складі озброєння арештували.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні