--> Пенсіонер зарубав колишню дружину сокирою. ВІДЕО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пенсіонер зарубав колишню дружину сокирою. ВІДЕО.

1
-7
Пенсіонер зарубав колишню дружину сокирою. ВІДЕО.
У Лиманському районі Одеської області затримано 70-річного чоловіка, який убив сокирою колишню дружину. Як повідомили в Лиманському відділі поліції, чоловіка затримали вчора в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це інформують Надзвичайні Новини.

Зазначається, що подружня пара давно розлучилася, але, не маючи можливості роз'їхатися, жила під одним дахом і постійно конфліктувала.

Під час останньої сварки на побутовому грунті чоловік розбив жінці голову, внаслідок чого вона отримала черепно-мозкову травму, від якої померла.

Тіло 69-річної потерпілої виявили діти, які приїхали до батьків додому. Пояснити їм, як це сталося, батько не зміг.

З місця події поліцейські вилучили сокиру, закривавлений одяг та інші речові докази. За даними поліції, зловмисник вже був судимий за замах на вбивство знайомого.

Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.youtube.com/watch?v=9fKH5IbCBW4
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні