--> ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень

7
3
ТОП вакансій, за які на Волині готові платити від 15 до 30 тисяч гривень
Роботодавці Волині наразі мають найбільшу потребу у кваліфікованих водіях, які готові здійснювати перевезення за кордон та у бухгалтерах зі знанням спеціалізованих програм. Фахівцям пропонують заробітну плату від 15 до 30 тисяч гривень.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості.

Так, найбільшу зарплату – 30 тисяч гривень роботодавець готовий платити водію автотранспортних засобів, який здійснюватиме міжнародні перевезення до Німеччини та Франції. Якщо ви маєте закордонний біометричний паспорт, карту водія, поліс медичного страхування для виїзду до країн Європи, тоді звертайтеся за телефоном до роботодавця Наталії Анатолівни 098 456 7311.

28 тисяч гривень пропонують головному бухгалтеру у місті Нововолинську, який знається на тому, як здійснювати організацію бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності та контроль за ощадливим використанням ресурсів. Вимагається знання ПК, 1С8 та M.E.Doc. За деталями звертайтеся до Наталії Сергіївни за телефоном: (0255) 3 21 15.

Дещо меншу зарплату – 25 тисяч гривень в місяць готові платити водієві автотранспортних засобів у Ковелі за здійснення вантажних перевезень міжнародними напрямками на автомобілі MAN категорії 5. Телефонуйте Інні Олександрівні: (0252) 5 03 16.

По 20 тисяч готові платити відразу на п’ятьох вакансіях.

У Луцьку шукають токаря для обробки деталей і вузлів, який вміє виготовляти нові і реставрувати зношені деталі, а також проводитиме огляд обладнання та братиме участь у ремонтах. За деталями про вакансію звертайтеся до Наталії Анатолівни: 098 456 73 11. За цими ж контактами можете поцікавитися щодо роботи механіком виробництва. Обов’язки: вміти проводити технічне обслуговування, планово-попереджувальні ремонти виробничого обладнання, контролювати роботу всіх видів устаткування та правильність їх експлуатації.

Таку ж винагороду пропонують водієві автотранспортних засобів у Любомлі. У обов’язки входить здійснення міжнародних перевезень. Контактна особа – Леся Михайлівна (0277) 2 38 42.

Такі гроші має можливість заробляти і лікар-стоматолог смт. Голоби Ковельського району, щодо вакансії звертайтеся до Інни Олександрівни.

У Ковелі шукають водія автотранспортного засобі. Обов’язки: перевезення вантажів по Україні та за її межами, оформлення дорожніх документів, перевірка технічного стану і приймання автомобіля перед виїздом на лінію, подача автомобіля під навантаження вантажів, а також під розвантаження вантажів, контроль за правильністю навантаження, розміщення і закріплення вантажу. Контакти: (0252) 5 03 16 Інна Олександрівна.

У Рованцях на заробітну плату 17 900 шукають інженера з налагодження КВП та СІ. Вимоги та обов’язки: координує та планує введення в дію електричних столів перевірки, бере участь в управлінні змінами та покращенні процесів повязаних з столами перевірки, веде замовлення обладнання, його інтеграцію в виробництво. Обовязковий розмовний рівень англійської мови, практичні навики у сфері електроніки та електромеханіки, вміння читати креслення та робота над ними.

Зарплатню у 15 800 гривень пропонують слюсарю-інструментальнику у Луцьку. Вимоги: виготовляє, ремонтує інструмент, пристрої середньої складності прямолінійного та фігурного контуру, виконує слюсарне оброблення деталей за 3-4 класами точності, складає та ремонтує прості пристрої, різальний та вимірювальний інструмент, виготовлює та ремонтує великі особливо складні та точні інструменти та пристрої, перевіряє пристрої та штампи в умовах експлуатації. Контактна особа – Наталія Анатоліївна 098 456 73 11.

Налагоджувальнику контрольно-вимірювальних приладів та автоматики у Рованцях Луцького району пропонують 15 771,17. Серед вимог – ремонт , технічне обслуговування та налагоджування обладнання для перевірки проводок, програмування перевірочних модулів,монтування та заміна модулів перевірки і запчастин до них, ведення складу запчастинта контроль за ними. За деталями про вакансію телефонуйте до Любов Володимирівни (0332) 71 95 06.

За ведення фінансової та податкової звітності бухгалтеру зі знанням 1С-Бухгалтерія (версія 8) у Ковелі пропонують 15 491 гривню зарплати. За деталями – Інна Олександрівна (0252) 5 03 16.

У Луцьку шукають людину на посаду інженера з технічного нагляду на будівництво за 15 тисяч гривень. Обов’язки: організація і планування робіт; приймання об'єктів, закінчених будівництвом; оформлення проектно-кошторисної та ін. технічної документації; проведення технічних розрахунків; контроль грошових коштів при виконанні будівельних робіт. Вимагають досвід роботи та знання спеціалізованих комп'ютерних програм. Деталі за контактами: 098 456 73 11 Наталія Анатоліївна.

15 тисяч також пропонують головному інженеру у місті Рожище. Обов’язки: забезпечення безперебійного функціонування енергетичного, газового та водопостачального господарства, обладнання деревообробного виробництва, забезпечення безперебійної роботи устаткування, здійснення планово-попереджувальних ремонтів. Контактна особа – Ярослав Іванович: (0268) 2 14 13.

Таку ж грошову винагороду пропонують водієві автотранспортних засобів зі знанням правил дорожнього руху у місті Любомль. За деталями – до Лесі Михайлівни: (0277) 2 38 42.

Також за 15 тисяч в місяць готові взяти на роботу у Луцьку машиніста автогрейдера. Обов’язки: керування автогрейдером під час виконання робіт у ході будівництва. Вимагають знання правил експлуатації, технічного обслуговування автогрейдера та досвід роботи на автогрейдері від 3-х років. За деталями до Любов Володимирівни: (0332) 71 95 06.

У Старий Загорів шукають водія автотранспортних засобів на заробітну плату 15 тисяч гривень, який повинен здійснювати перевезення за кордон і мати категорію Е. Щодо вакансії звертайтеся до Тетяни Олексіївни: (0274) 2 21 51.

У місто Ковель також шукають водія автотранспортних засобів на заробітну плату 15 тисяч в місяць. Обов’язки: здійснення перевезень на автомобілі класу Євро-5 з тентованим напівпричепом по напрямку Україна-Німеччина, слідкувати за технічним станом, цілісністю і зберіганням транспортного засобу. За деталями звертайтесь до Інни Олександрівни: (0252) 5 03 16.

15 тисяч гривень пропонують водієві і у Нововолинську. Обов’язки: своєчасно доставляти товар згідно з маршрутом, отримувати товар зі складу, розвантажувати та завантажувати товар, знати супроводжувальний та товаро-транспортний документообіг, підтримувати автомобіль в технічно-справному стані. Вимагають посвідчення водія категорії С, Е.Щодо вакансії телефонуйте до Наталії Сергіївни: (0244) 3 21 15.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
водій-міжнародник у Польщі, Литві, Латвії, Естонії, Словаччині, Чехії заробляє від 40 до 60 тис гривень в місяць. в Німеччині від 50 до 80 тис.грн
Відповісти
Ну якщо "такі" зарплати, і нема бажаючих то щось не те з тими вакансіями, або там керівництво ще-те.
Відповісти
Ха-ха! Толкові інженера-електронщики чи «тонкі» слюсарі працюючи на себе мають мінімум в півтора рази більше, ніж подачка в 17 тис + ніякий начальник/родич власника мозги не виносить
Відповісти
Топи топами - 50 років стажу пенсія 2800 грн. СУКИ!!!!!!!!
Відповісти
Нормальний токар. Виконує свою роботу , дивиться і ремонтує свій станок. Та ще й на нього повісили купу інших додаткових вакансій. І це все на одного токаря. З двох трьох вакансій склепали одну. Це тільки у нас так може бути. Хай самі стають і виточують якщо це такі великі для них гроші. А потім дивуємось, а звідки по області беруться такі середні зарплати. Ось звідки. Візьмуть зарплату в 15- 30 тис. і нормально. Вся Україна думає що ми тут жируємо.
Відповісти
в Україні бідним може бути тільки лінивий та злодійкуватий. ТІльки бухати, курити та отримувати пільги і субсидії чекають
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novye-shtrafy-za-narushenie-pdd.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-lyutogo-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-bliznyukiv-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/ekonomichniy-prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-lipnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні