--> «Смачно, але мало» – учні Камінь-Каширщини про шкільні обіди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Смачно, але мало» – учні Камінь-Каширщини про шкільні обіди

0
-2
«Смачно, але мало» – учні Камінь-Каширщини про шкільні обіди
Питання повноцінного та збалансованого харчування школярів залишається одним із найбільш актуальних. Особливо це стосується дітей, що постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи. Адже згідно з чинним законодавством їм гарантоване безоплатне харчування. Відтак, ця вимога виконується шляхом проведення тендерних процедур. Про це йдеться на сайті Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Як відомо, у новому навчальному році на Камінь-Каширщині послуги з харчування дітей закладів загальної середньої освіти району надає ТОВ «Рамедас Україна». Новий організатор харчування пропонує меню, яке чітко відповідає усім вимогам і нормам, зокрема калорійності, порційності, що передбачені для школярів різного віку.

Про це повідомила представниця ТОВ «Рамедас Україна» Ірина Панасюк під час засідання робочої групи щодо якості надання послуг з харчування у школах району. Курує діяльність групи перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік. У засіданні також взяли участь начальник управління соціального захисту населення Максим Демидюк і начальник відділу освіти, молоді та спорту Віктор Пась.

За словами Ірини Олексіївни, за результатами опитування, проведеного серед школярів, їх переважна більшість цілком задоволена гарячим харчуванням та оцінює обіди як «смачно».

За результатами опитування, проведеного серед школярів, їх переважна більшість цілком задоволена гарячим харчуванням та оцінює обіди як «смачно». Натомість єдиним проханням у здобувачів знань та батьків є збільшення об’єму порцій.

Натомість єдиним проханням у здобувачів знань та батьків є збільшення об’єму порцій. На цьому й закцентували увагу учасники сьогоднішньої зустрічі, шукаючи альтернативи розв’язання даного питання.

З-поміж пропозицій, озвучених посадовцями до ТОВ «Рамедас Україна», – розглянути можливість закуповувати продовольчу сировину у місцевих виробників. Мовляв, на зекономлені кошти вдасться покращити якість харчування дітей.

У ТОВ «Рамедас Україна» запевнили, що проаналізують відповідні пропозиції:

– Звичайно ми хочемо, щоб школярі були ситі, а їхні батьки – задоволені якістю харчування, тому шукаємо оптимальні підходи до надання послуг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні