--> На Волині за день у трьох районах викрили грубих рибалок-порушників. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині за день у трьох районах викрили грубих рибалок-порушників. ФОТО

0
6
На Волині за день у трьох районах викрили грубих рибалок-порушників. ФОТО
Волинський рибоохоронний патруль продовжує здійснювати рибоохоронні рейди на водоймах області. 13 серпня заходи проведено на території Горохівського, Іваничівського та Старовижівського районів Волинської області.

Про це інформує пресслужба Рибпатруля Волині.

Одного порушника викрили на Мар’янівському водосховищі, поблизу села Мар’янівка Горохівського району. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів за допомогою мисинової сітки. Він встиг виловити 7 кг риби, а саме: коропа – 2 екз., карась сріблястий – 20 екз. Збитки, завдані рибному господарству, склали 952 грн.

На особу склали адмінпротокол за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справи передали до суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

Того ж дня близько 21 години виявили трьох громадян, які здійснювали вилов риби забороненим сітним знаряддям. Інцидент стався на річці Західний Буг, поблизу села Заставне Іваничівського району. У знарядді браконьєрів були такі види риби: окунь – 4 екз., плітка – 4 екз. та карась сріблястий – 1 екз., які у живому стані повернено у водне середовище. Попереджено збитків на суму 425 грн.

Згодом на тій ж водоймі зафіксували аналогічне порушення. Двоє громадян ловили рибу лісковою сіткою. Завдяки оперативним діям рейдової групи порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству.

На викритих громадян склали адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучили.

Грубі порушення правил рибальства також зафіксували на річці Вижівка, поблизу села Поліське Старовижівського району. Там порушник мисиновою сіткою здійснював вилов водних біоресурсів. На порушника оформили адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до суду для притягнення особи до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні