У МЗС повідомили, чи є українці серед постраждалих від вибуху в Бейруті

0
0
У МЗС повідомили, чи є українці серед постраждалих від вибуху в Бейруті
Станом на ранок 5 серпня у Міністерства закордонних справ України немає інформації про постраждалих від вибуху у Бейруті (Ліван) українців, як і таких, які могли перебувати у радіусі вибуху.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на МЗС.

"Станом на зараз інформації про постраждалих українців немає, тобто, виходимо з того, що таких немає, але все може змінитися, постійно йдуть оновлення, ми (МЗС — ред.) постійно на контакті з посольством, працює гаряча лінія, повідомлень поки немає", — зазначили у міністерстві.

Нагадаємо, 4 серпня у столиці Лівану Бейруті пролунав вибух. Потужна вибухова хвиля поширилася на центр міста й передмістя, пошкодивши будівлі та машини в радіусі десяти кілометрів. За останніми даними Червоного хреста, загинули 100 осіб, але їхня кількість постійно зростає. Близько чотирьох тисяч мешканців зазнали поранень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні