Десятки жертв: у порту Лівана прогриміли два потужні вибухи. ВІДЕО

1
-3
Десятки жертв: у порту Лівана прогриміли два потужні вибухи. ВІДЕО
У порту Бейрута, столиці Лівану, протягом 15 хвилин прогриміли два потужні вибухи.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Зазначається, що спочатку стало помітно дим, який піднімався поблизу берегової лінії, а потім стався великий вибух та пішла ударна хвиля. Відомо, що будинки на узбережжі були пошкоджені під час вибуху.

За даними ліванських ЗМІ, машини швидкої допомоги транспортували сотні поранених до місцевих лікарень, а десятки, вірогідно, загинули в інциденті. Журналісти повідомляють, що всередині порту було знайдено щонайменше шість тіл, а контакт із пожежною охороною та працівниками порту було втрачено. Щонайменше десять людей загинули в результаті вибуху.

Точні причини вибуху відрізняються. Міністр охорони здоров'я Лівану заявив, що в порту Бейрута вибухнув корабель з піротехнікою. За його словами, загиблих і поранених після вибуху "дуже багато".

Водночас медіа зазначають, що в порту спалахнула пожежа, яка спровокувала вибух неподалік складу, де зберігаються феєрверки. За іншою інформацією, вибух стався на складі, де зберігалися бензин та легкозаймиста хімія.

Крім того, повідомляється, що після вибуху в Лівані зафіксували відключення Інтернету. Наразі невідомо, де саме відключена мережа та що стало причиною цього.

Нагадаємо, нещодавно армія оборони Ізраїлю оголосила про надзвичайну ситуацію на північному кордоні з Ліваном. Це відбулося у зв'язку з перестрілкою між двома країнами.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«...армія оборони Ізраїлю оголосила про надзвичайну ситуацію на північному кордоні з Ліваном. Це відбулося у зв'язку з перестрілкою між двома країнами...» - ось вам таки і пгричина вибуху...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні