Випускник волинської школи розповів про свої 200 балів з історії на ЗНО. ВІДЕО

0
-7
Випускник волинської школи розповів про свої 200 балів з історії на ЗНО. ВІДЕО
Випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу Владислав Сацюк поділився секретом, як склав ЗНО з історії на максимальний бал.

Про це пише "Буг".

Владислав Сацюк – випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». Хлопець складав ЗНО з трьох предметів: українська мова, англійська мова та історія України. З усіх предметів зумів набрати високі бали, а участь в олімпіадах та конкурсах, пов’язаних з історією нашої країни, та сумлінна підготовка до них дозволили отримати з даного предмета максимальні 200.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Двоє випускників луцької школи склали на максимальний бал ЗНО з англійської мови


Хлопець розповідає, що захопився історією завдяки своїм рідним, адже ще в дитинстві з захопленням слухав історії про війну та минулі часи. Розуміючи, що неможливо створити успішне майбутнє, не знаючи свого минулого, вирішив досконало вивчати даний предмет. Тим паче, що спеціальність, на яку планує подавати документи, – міжнародні відносини, – вимагає досконале знання історії.

Владислав зазначає, що успіх значною мірою залежить від вміння правильно організувати свій час. Хлопець опанував тайм-менеджмент, що дозволяє йому ефективно керувати усіма своїми справами.

Також Владислав звернув увагу, що своїм успіхом значною мірою завдячує вчительці історії, яка завжди допомагала йому та брала активну участь у підготовці до конкурсів, олімпіад та безпосередньо до ЗНО, – Руденко Наталії Володимирівні. Каже, що мати таку вчительку – один з секретів успіху.

Окрім цього, обговорили з Владиславом питання циклічності історії, провели паралелі між минулим України та її сьогоденням, а також хлопець дав ґрунтовні поради для ефективної підготовки до здачі ЗНО.

Нагадаємо, випускник Володимир-Волинського НВК №3 – ліцей Владислав Сацюк склав ЗНО з історії на 200 балів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ
: Волинянин склав ЗНО з фізики на 200 балів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні