--> Ще один випускник з Волині склав ЗНО на рекордні 200 балів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще один випускник з Волині склав ЗНО на рекордні 200 балів

0
-4
Ще один випускник з Волині склав ЗНО на рекордні 200 балів
Випускник Володимир-Волинського НВК №3 – ліцей Владислав Сацюк склав ЗНО з історії на 200 балів.

Про це повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту Володимира-Волинського В’ячеслав Петрук у фейсбуці, пише "Буг".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянин склав ЗНО з фізики на 200 балів

У коментарі інтернет-виданню “БУГ” Владислав Сацюк розповів, що результати зміг подивитись аж о 2 ночі, адже до цього через велику завантаженість сайт Українського центру оцінювання якості освіти просто “ліг”. Але очікування себе виправдали: коли побачив у своєму кабінеті омріяні 200 балів, то дуже зрадів і зрозумів, що рік підготовки минув не даремно.

Окрім історії України, я, звісно, складав обов’язковий предмет – українську мову і літературу, а також англійську. Усіма результатами задоволений, адже з української мови я отримав 195 балів, з англійської – 194.

Якраз результат з історії України є найважливішим для мене, оскільки цей предмет має найбільший коефіцієнт при вступі на мою спеціальність (міжнародні відносини).

Владислава Сацюка, який здав ЗНО з історії України на абсолютні 200 балів, готувала вчитель Руденко Наталія Володимирівна. Хлопець надзвичайно вдячний їй, адже з нею свого часу пройшов безліч олімпіад та турнірів з історії, на підготовку до яких було витрачено не одну годину. Також зазначає, що під час карантину міг у будь-який момент зателефонувати їй і Наталя Володимирівна з радістю відповідала на усі питання.

Щодо секрету свого успіху, зазначає, що усе насправді дуже просто.

Перш за все, потрібно поставити собі ціль і йти до неї, наполегливо працюючи.

По-друге, усім майбутнім одинадцятикласникам раджу “подружитися” з програмою ЗНО з вашого предмету – документом, згідно з яким і складаються тестові завдання на екзамен (так ви не будете вчити “воду”).

Ну і по-третє, бажаю мати усім такого хорошого вчителя як Наталія Володимирівна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні