--> Президента України під Луцьком зустріли мітингом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президента України під Луцьком зустріли мітингом. ФОТО

0
7
Президента України під Луцьком зустріли мітингом. ФОТО
У селі Крупа Луцького району, поруч дитсадка, куди з робочим візитом приїжджав Президент України Володимир Зеленський, розгорнули плакат.

У четвер, 9 липня, до новозбудованого дитячого садочка прийшли представники Заборольської та Княгининівської ОТГ. Активні мешканці цих двох ОТГ вже тривалий час вимагають переглянути перспективний план формування території Волинської області, що передбачає приєднання їхніх ОТГ до Луцької міської громади.

Десятки людей зустріли Президента України з плакатом із надписом: «Президенте – гарант Конституції! Почуйте голос громади!!!».

Вийшовши з автомобіля, Володимир Зеленський не проігнорував таку «теплу» зустріч волинян, а підійшов та вислухав їх. Лише після розмови з представниками ОТГ Президент пішов оглядати новозбудований дитячий садочок.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні