--> Міністр розвитку громад України розповів, що чекає на ОТГ Волині. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Міністр розвитку громад України розповів, що чекає на ОТГ Волині. ВІДЕО

0
1
Міністр розвитку громад України розповів, що чекає на ОТГ Волині. ВІДЕО
Кінцеве рішення про створення на Волині нових районів ухвалюватиме Верховна Рада України.

Про це розповів під час візиту на Волинь Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, передає "Суспільне Волині".

З його слів, рішення про поділ на райони у 24 областях довго обговорювалося в уряді, найближчим часом Верховна Рада прийме остаточний акт поділу територій.

Нагадаємо, на початку літа Кабінет міністрів оприлюднив проєкт, згідно з яким Волинську область поділять на 4 райони замість 16, що є нині. Деякі громади в області протестують проти такого поділу. Так у Маневицькому районі вже двічі перекривали дорогу та влаштовували акції протесту.

"Ми розуміємо, що конфігурація не може задовольнити абсолютно всіх. Вона вже затверджена урядом і вона є така. Зараз в нас є етап ліквідації старих районів і ми працюємо над новими. Дійсно, подекуди виникають питання щодо конфігурації", - розповів Міністр розвитку громад та територій України.

Під час візиту на Волинь Олексій Чернишов тако озвучив на реконструкцію семи опорних лікарень області. З його слів, до кінця року у цих медзакладах відремонтують приймальні відділення. На обласну клінічну лікарню Волині урядники запланували 22 мільйони гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні