Волинян на коронавірус перевіряли в лабораторії сусідньої області

0
5
Волинян на коронавірус перевіряли в лабораторії сусідньої області
Волинський лабораторний центр не встигає перевіряти волинян на коронавірусну інфекцію.

Про це стало відомо у середу, 10 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що лабораторний центр області не встигає перевіряти біоматеріал, який був зданий заздалегідь. Аби пришвидшити тестування та розвантажити лабораторний центр, частину біоматеріалу передали на опрацювання в сусідню область.

«Кількість хворих на коронавірус волинян зросла, бо в нас була черга, неопрацьований біоматеріал. Ми попросили допомоги в сусідньої області. Частину аналізів завезли туди, щоб розвантажити наш лабораторний центр. Коли починалася пандемія у нас вистачало людей, зараз збільшилася кількість біоматеріалу. Ми зробили частину тестів у сусідній області, бо наші не встигали», – розповіла посадовиця.

Зазначимо, за минулу добу на Волині зафіксували 101 новий випадок інфікування коронавірусом. Три людини померло. В Україні підтверджено 28381 випадок COVID-19, з них 12769 одужали (357 за минулу добу), 833 людини померли (23 за минулу добу). До слова, 23 померлих за добу – це максимальна кількість в Україні від початку пандемії.

Нові випадки виявили: Володимир-Волинський район – 43, м.Ковель – 20, Ковельський район – 7, Камінь-Каширський район – 15, м. Луцьк – 6, Луцький район – 4, Турійський район – 2, Ківерцівський район – 1, Любомльський район – 1, Ратнівський район – 1, Старовижівський район – 1. Одужало за добу 12 осіб. Три випадки хвороби завершились летально (м.Ковель, Луцький та Маневицький райони).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні