Волинь стала лідером за кількістю інфікованих коронавірусом за добу: 101 хворий із 525 в Україні

5
2
Волинь стала лідером за кількістю інфікованих коронавірусом за добу: 101 хворий із 525 в Україні
За минулу добу на Волині зафіксували 101 новий випадок інфікування коронавірусом. Три людини померло.

Такі дані станом на 9:15 середи, 10 червня, оприлюднено в Системі моніторингу поширення епідемії коронавірусу, яку веде апарат РНБО.

Загалом з початку тестування СOVID-19 виявлено у 1214 волинян. З них 310 осіб одужало (11 – за минулу добу), 867 продовжує хворіти, 37 людей померло (3 – за минулу добу).

Протягом 9 червня підозри на коронавірус зафіксували в 33 волинян.



В Україні підтверджено 28381 випадок COVID-19, з них 12769 одужали (357 за минулу добу), 833 людини померли (23 за минулу добу).

До речі, 23 померлих за добу – це максимальна кількість в Україні від початку пандемії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І не дивно. На вихідних в парку , а особливо в зоопарку, було стільки людей, що такої навали ніколи не бачила. Діти бігають один до одного, всі щасливі, обіймаються, сміються . І жодної людини в масці. ЖОДНОЇЇЇЇ.... На нас з дитиною в масках дивились як на інопланетян. В маршутках без масок. В магазинах без масок. Так що вітаю волиняки .
Відповісти
Бо не потрібно було такого послаблення робити. І тоді на сьогодні вже хворих не було.
В нас люди не усвідомлюють проблему, всім всеодно, всі думають тільки за себе. От вам і результат.
Ніхто нікого не контролює.
Відповісти
Не в масках діло, коли вже люди зрозуміють!!! Вони до одного місця! Мийте руки і не чіпайте лице руками!
Відповісти
в масках, саме в масках, через руки менша вірогідність особливо з незнайоми
Відповісти
Коли вже всі зрозуміють!Треба найжорстокіший карантин!А влада думає не про людей а про гроші,а люди як експеримент,іде масова зачистка людей!Кого треба корона забере,а влада цьому допоможе!І люди тупі настільки що готові за гроші горлянки порозривати!ніхто не думає про своє здоров'я абсолютно!одні гроші в голові.під верховною радою люди пікетують,бізнеси відкрити!які нафіг бізнеси!?ви шо вже геть куку!та треба такі штрафи паяти щоб не хотіли і думати про таке в період пандемії! Гроші,Гроші і більше нічого,мало того що війна іде так ще корона їсть людей,і не шкодує! дуже шкода що людство не сприймає в серйоз такі речі як здоров'я про себе та своїх діток!думають тільки аби погуляти,і грошей заробити!і ніхто не думає про якусь ізоляцію!навіть заражені лазять!даже бомжі є які до батьох людей підходять і можуть розносити зарази!А що ж мені зроблять!"я ж уже все одно заражений,шо мені до інших схожу я в магазин прогуляюсь"
Або в Ковелі врачиха прийшла в лікарню з короновірусом і питають "а чого ти прийшла,-а вона :мені немає за що жити,яж маю гроші заробляти"я як це почула мене ввело це в шок!Людииии агоов схаменіться!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні