У Луцьку шукають свідків аварії на Грибоєдова: постраждалий хлопець у важкому стані в лікарні

4
8
У Луцьку шукають свідків аварії на Грибоєдова: постраждалий хлопець у важкому стані в лікарні
У Луцьку шукають свідків аварії на вулиці Грибоєдова в якій постраждав мотоцикліст.

Про це пише у фейсбуці сестра постраждалого Ольга Віндюк.


"Хочу звернутися до людей, які бачили 4.06.2020р аварію на вулиці Грибоєдова (район 5 школи), можливо хтось бачив, має відео, або будь що про цю аварію, напишіть будь ласка, не будьте продажними, у всіх є діти", йдеться в дописі.

Нагадаємо, 4 червня у Луцьку на проспекті Перемоги зіткнулись автомобіль Skoda і мотоцикл.
Молодий хлопець-мотоцикліст отримав значні травми. Його забрала "швидка". З молодика від удару злетіло взуття. "В аварію потрапив Богдан 17 років. 4 червня 2020 в районі п'ятої школи зіткнувся зі шкодою, яка, зїжджаючи, непропустила його з головної через зустрічну смугу на вулицю Грибоєдова у Луцьку. За кермом авто була працівниця поліції.

Хлопець у важкому стані в лікарні. Йому збирають допомогу на лікування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автомобіль порушив ПДР, водій автомобіля має нести повну відповідальність! КРАПКА!!!
Відповісти
А я б в аваріях з мотоцикамм однозначно робив би винними мотоциклістів. Презумпція винуватості. Мотоциклісти - цигани серед водіїв
Відповісти
Має нести відповідальність.Але треба розібратися як їхав той мотоцикліст.Вони в основному їздять з такою швидкістю,що їх не видно.Може цей хлопчика і їхав як годиться,але в основному мотоциклісти то страшні люди в яких треба вилучати ті довбані мотоцикл а їх самих карати .Вони не рахуються ні з чиїм життям дозволяючи собі їздити зі світлофорів на задньому колесі і т.д.
Відповісти
Особисто бачила, як це янголятко їздить з порушенням ПДР, "з'їжджає зліва направо за автомобілями, їздить зі своїми друзями на 1 колесі вулицею Винниченка, проспектом Волі, прямо по розділювальній смузі, то це не порушення ПДР ?
і так, діти є у всіх, особливо, коли вони пішоходи і на них зненацька налетить отакий гонщик
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні