Мотоциклісту, який у Луцьку влетів в авто поліцейської, збирають кошти на лікування

2
0
Мотоциклісту, який у Луцьку влетів в авто поліцейської, збирають кошти на лікування
Рідні хлопця, який на мотоциклі у Луцьку на проспекті Перемоги влетів в автомобіль Skoda, просять допомогти зібрати кошти на лікування.

Допис опублікував у фейсбук-спільноті "Теревені про Луцьк" Tolya Kuzminskii.

"В аварію потрапив Богдан 17 років. 4 червня 2020 в районі п'ятої школи зіткнувся зі шкодою, яка, зїжджаючи, непропустила його з головної через зустрічну смугу на вулицю Грибоєдова у Луцьку. За кермом авто була працівниця поліції Мороз Юлія Олександрівна. Звинувачують в аварії мотоцикліста. Чоловік поліцейської – помічник судді у Львіві", - пише чоловік.

Також зазначає, що є два свідка, які бачили, що мотоцикліст їхав повільно на зелене світло. За його словами, цих двох людей не записують в свідки.

"Хоча і слідчому дзвонив, і при зустрічі говорив, (щодо мото: в бік мотоцикла в'їхало авто,після чого мотоцикла кинуло в стовп,тоді впав на асфальт,там не було чим розганяти,мото 200куб). От така справедливість", - обурюється автор допису.

Мотоцикліст в тяжкому стані знаходиця в лікарні,на лікування ідуть великі кошти. Одну операцію зробили і ще буде не одна.

Рідні просять небайдужих допомогти зібрати кошти:

Телефон мами +380989499661
Мама мотоцикліста
5168757400567535
Кузьмінська С.П




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
живий хлопчина? в мережі замайоріла сумна новина.
Відповісти
Тож писали , що номера були зняті. То вже хай визначся. Брешуть і брешуть. Мотоцикліст винуватий. Літають як їм захочеться. Ні пішохідного переходу , ні світлофор не бачуть. Не даром їх "хрущами" називають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні