Скасування карантинних послаблень на Волині: що залишилося під забороною

2
-2
Скасування карантинних послаблень на Волині: що залишилося під забороною
Наступний етап карантинних послаблень з 10 червня у Волинській області не відбудеться.

Таке рішення ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, йдеться на сайті ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що ситуація в області за кілька днів погіршилася вдвічі у порівнянні з періодом карантину, тому послаблювати карантин на Волині не будуть.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи зупинять у Луцьку громадський транспорт.

«За останні декілька днів ситуація погіршилася вдвічі у порівнянні з періодом карантину, тому на послаблення обмежень ми не маємо права. Це означає – ми не переходимо до наступного етапу послаблення. Тобто не відкриваємо санаторії, ресторани, не проводимо спортивні та релігійні заходи, не дозволяємо відвідування закладів дошкільної освіти, роботу закладів фізичної культури, відвідування занять у групах більш ніж 10 осіб в закладах освіти, перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому) взагалі відміняємо. Фактично ми не переходимо до наступного послаблення карантину. Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях – теж під забороною. Залишається працювати громадський транспорт та магазини, але з суворим дотриманням карантинних протиепідемічних вимог», - розповіла Тетяна Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це усе результат бездіяльності регіональної комісії з питань ТЕБ та НС
Відповісти
Це усе результат того, що будь-яка болячка ,то відразу коронавірус
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні