Чи зупинять у Луцьку громадський транспорт

1
3
Чи зупинять у Луцьку громадський транспорт
Повідомили, чи планують у Луцьку заборонити роботу громадського транспорту.

Про це стало відомо у вівторок, 9 червня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що в Луцьку напружена ситуація з поширенням коронавірусу.

«ТОВ «Стелла пак» – 4 лабораторно підтверджені випадки, у ПрАТ «Луцьк Фудз» – 6 хворих на коронавірус. Взагалі, в Луцьку 231 випадок інфікування», – розповіла посадовиця.

За словами Тетяни Щербак, у зв’язку із зростанням кількості інфікованих, переходу до наступного етапу пом’якшення карантину не відбудеться.

«Залізничне сполучення відміняється. Громадський транспорт буде курсувати, але лише з дотриманням карантинних норм і в межах 50-ти відсотків завантаженості пасажирами», – додала заступниця голови Волинської ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо все ж таки буде більшість людей у Луцьку недисциплінованих, які нехтують своїм здоров"ям і здоров"ям оточуючих та наплювательські відносяться до карантинних обмежень то дійсно транспортне сполучення та перевезення пасажирів в місті, можуть призупинити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні