Як очистити енергетику житла

0
4
Як очистити енергетику житла
Для кожної людини дім – її фортеця. І тому потрібно постійно стежити за тим, що і як відбувається в ньому. Речі, які перебувають у домі, повинні нести тільки позитивну енергетику, тому корисно періодично робити генеральне прибирання. На що ж слід звернути увагу невідкладно?

Старе взуття та одяг. Щойно взуття пошкодилося (так, що не підлягає ремонту) або зносилося, його потрібно позбуватися. Те ж саме стосується й одягу. Не варто перетворювати будинок у склад старих поношених речей. Усе це притягує негативну енергію і навіть заважає змінам. А фахівці з фен-шуй вважають, що старі речі заважають жінкам позбавлятися… зайвих кілограмів і вносять у життя метушню та занепокоєння.

Битий посуд. Не секрет, що українцям викидати надщерблений посуд шкода, а користуватися новим теж... шкода. Ми ставимо гарний посуд на полички в сервант, а щодня користуємося пошкодженим. І щоразу дивуємося, чому зі здоров’ям проблеми, в особистому житті якісь перешкоди. А все тому, що тріщини на посуді дають тріщини в долі. І це зовсім не містика. Тарілки символізують собою родину, затишок, достаток. І якщо посуд потріскався, ми підсвідомо налаштовуємо себе на невдачі.

В’юнкі рослини. Рослини в будинку – це добре. Але в жодному разі не в’юнкі, бо вони притягують до себе різні хвороби. Однак якщо рослина росте із зовнішньої сторони будинку (на вулиці, за вікном), вона захистить його від лихого ока й неприємностей. Нехай в’юнкі рослини ростуть ззовні будинку, так ви будете впевнені у своєму захисті.

Це лише невеличкий лікнеп у сфері управління енергією будинку. Ви можете й самостійно визначати непотрібність предметів. Підійдіть до тієї чи тієї речі в будинку і визначтеся, чи вам біля неї добре. Якщо вам некомфортно – річ чужа, не ваша. Якщо ж затишно – ця річ зарядилася вашою енергією і зможе охороняти ваш будинок від злих сил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні