Заборонені прикраси, які не можна вішати на ялинку у 2023 році

0
Заборонені прикраси, які не можна вішати на ялинку у 2023 році
Не всі іграшки однаково хороші. Деякі ялинкові прикраси можуть принести в дім негативну енергетику, або ж можуть бути небезпечними для здоров'я, пише УНІАН.

6 видів прикрас, від яких варто відмовитися при оздобленні ялинки в цьому році

Яскраві і пластикові іграшки
Покровитель 2023 року Чорний Водяний Кролик в китайському гороскопі позначається як скромний і спокійний знак Зодіаку, який любить природу. Виходячи з характеристики цього знака не варто вішати на ялинку іграшки яскравих кричущих кольорів, а також зроблені з пластику. Набагато краще прикрасити ялинку дерев'яними або паперовими іграшками.

Червоні іграшки
Символ року Чорний Кролик не схвалить ялинкові іграшки червоних і помаранчевих кольорів. Щоб удача точно не відвернулася від вашого дому, краще обирати прикраси холодних, синіх і білих відтінків.

Фігурки тварин
Цього року варто бути обережними з розвішуванням на ялинці іграшок з тваринами. На ялинку не варто вішати прикраси з природними ворогами кроликів, наприклад, лисицями і вовками. Також не варто використовувати зображення вигаданих хижаків, таких як дракони.

Тендітні скляні іграшки
Іграшки зі скла і кришталю не варто використовувати в домі, де є діти і домашні тварини. Такі прикраси дуже тендітні і легко розбиваються, через що хтось може поранитися. Астрологи також не радять прикрашати ялинку скляними іграшками, оскільки цей матеріал не поєднується з символом року.

Іграшки з тріщинами і подряпинами
Не варто вішати на ялинку старі іграшки з тріщинами, подряпинами і вм'ятинами, навіть якщо вони вам дуже подобаються. Такі іграшки приносять в будинок негативну енергетику руйнування. Крім того, прикраси з подряпинами можуть легко розбитися.

Старі та несправні гірлянди
Старі і частково перегорілі гірлянди ні в якому разі не варто вішати на ялинку. Через проблеми з проводкою в такій гірлянді ялинка може спалахнути. Також не варто вішати на ялинку гірлянду, яка живиться від розетки, оскільки всім українцям зараз потрібно економити електрику. Краще купити пристрій на батарейках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні