На допомогу погорільцям з Рожища міська рада виділила 370 тисяч. ФОТО

0
-1
На допомогу погорільцям з Рожища міська рада виділила 370 тисяч. ФОТО
Депутати Рожищенської міськради виділили 370 тисяч грн матеріальної допомоги жителям будинку № 44 на вул. Сухарєва, який був знищений пожежею 18 травня.

Таке рішення було прийнято в п’ятницю, 29 травня, під час сесії Рожищенської міської ради. Кошти виділили в рамках «Програми соціального захисту населення на 2020 рік», повідомили на сайті мерії.

Голова ОСББ «Динамовці» Надія Колбун щиро подякувала депутатам та міському голові В’ячеславові Поліщуку за допомогу та розуміння.

Зауважують, що питання допомоги погорільцям постійно стоїть на контролі у міського голови. Адже такої масштабної пожежі, яка позбавила даху над головою 11 сімей, в місті ще не було. Від самого початку працівники КП «Дільниця благоустрою» допомагали розчищувати завали після пожежі та вивозили сміття.

Не стоять осторонь біди й депутати міськради. У понеділок, 1 червня, приватний підприємець Роман Патлашинський виділив пісок для будівництва, який в той же день доставили до погорільців спецтехнікою Дільниці благоустрою.

«Сподіваємося, що спільними зусиллями вдасться в найкоротші терміни відбудувати житло та повернути людей до нормального життя», - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні