Згоріла хата 11-ти сімей: чим можна допомогти погорільцям з Волині

0
0
Згоріла хата 11-ти сімей: чим можна допомогти погорільцям з Волині
Голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода звернувся до волинських будівельників і всіх небайдужих з проханням допомогти сім'ям, які через пожежу залишились без даху над головою.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, 18 травня у місті Рожище трапилася пожежа у приміщенні колишнього гуртожитку фабрики "Динамо". Там проживали 11 сімей. Пожежу приборкували 2 години. За цей час люди втратили домівки та усе майно.

Звернення голови райдержадміністрації публікуємо без змін:

"Шановні будівельники Волині!

Звертаюсь до Вас за підтримкою, бо знаю Вас як людей слова і діла, бізнесменів, для яких соціальна спрямованість, благодійність завжди є частиною Вашою справи.

18 травня у м. Рожище сталася велика пожежа. Вогонь знищив приміщення жилого гуртожитку. Без даху над головою і майна залишились більше тридцяти рожищан. Постраждали 11 сімей.

Районна та обласна влади відреагували на людську біду. Кожна сім’я отримає адресну матеріальну допомогу з обласного бюджету в розмірі 10 тис. гривень. Таку ж суму у рамках програми соціального захисту населення виділили сім’ям з Рожищенського районного бюджету. На жаль, можливості бюджету обмежені.

Закликаю вас, шановні будівельники, та усіх небайдужих об’єднатися навколо відбудови будинку і допомогти постраждалим сім’ям.

Перелік першочергових матеріалів:

- бетон для зміцнення фундаменту
- арматура: діаметром 12мм – 1572 п.м, діаметром 16 мм – 895 п.м.
- газоблоки: розміром 0,3 х 0,2 х 0,6 – 68 м3 , розміром 0,1х 0,2 х 0,6 – 29 м3
- клей для газоблоків

Телефонуйте мені особисто або пишіть у Messenger. Дякую за розуміння і підтримку".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На місці пожежі у Рожищі обвалилась стіна: постраждав чоловік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні