Кого звинувачують у спалаху коронавірусу на підприємстві під Луцьком

3
8
Кого звинувачують у спалаху коронавірусу на підприємстві під Луцьком
Повідомили, хто поширив коронавірусну інфекцію на ПрАТ «Волиньхолдинг», що в селищі Торчин Луцького району.

Про це стало відомо понеділок, 25 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак, станом на сьогодні на підприємстві зареєстровано вісім лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

Відомо, що інфіковані з Луцька, Луцького, Ківерцівського та Локачинського районів. У контакті з хворими було 45 людей, з них 29 – по місцю роботи, 16 – по місцю проживання.

«Ймовірна причина поширення інфекційного захворювання – це перший хворий, який був на роботі з проявами гострого респіраторного захворювання. Тобто самі працівники не дотримуються самобезпеки», – повідомила Тетяна Щербак.

Нагадаємо, про випадки захворювання на коронавірус працівників підприємства у Торчині нам повідомляли місцеві мешканці ще на початку травня. 8 травня інтернет-видання «Волинь24» направило на адресу ПрАТ «Волиньхолдинг» інформаційний запит, в якому просило підтвердити або спростувати цю інформацію і розповісти, яких заходів уживають задля запобігання поширення інфекції. Відповіді досі не надходило.

Нині, за словами Тетяни Щербак, на підприємстві тривають заходи із локалізації проявів коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Винний керівник підприємства котрий на час карантину не зупинив роботу фабрики!
Відповісти
Давайте, ще позакривайте всі харчові підприємства, щоб ви всі з голоду поздихали
Відповісти
Перші троє хворих на заводі виявили більше двох тижнів назад.Це замовчили.Тепер маємо ще більший спалах,що буде ще через два тижні?Можливо якась поліція чи прокуратура вияснять хто винний?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні