На підприємстві в Луцькому районі – спалах коронавірусу

0
0
На підприємстві в Луцькому районі – спалах коронавірусу
На ПрАТ «Волиньхолдинг», що в селищі Торчин Луцького району – спалах коронавірусної інфекції.

Як розповіла заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак, станом на сьогодні на підприємстві зареєстровано вісім лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

«Випадки зареєстровані у Луцьку, три в Луцькому районі, два в Ківерцівському і один в Локачинському районі. Встановлено коло контактних осіб – це 45 людей. За місцем роботи – 29, і 16 – за місцем проживання», – доповіла посадовиця.

Щербак додала, що загалом обстежили 38 осіб, у 14-ти з них тест показав негативний результат.

До речі, про випадки захворювання на коронавірус працівників підприємства у Торчині нам повідомляли місцеві мешканці ще на початку травня. 8 травня інтернет-видання «Волинь24» направило на адресу ПрАТ «Волиньхолдинг» інформаційний запит, в якому просило підтвердити або спростувати цю інформацію і розповісти, яких заходів уживають задля запобігання поширення інфекції. Відповіді досі не надходило.

«Зараз на ПрАТ «Волиньхолдинг» проводяться всі заходи із локалізації і ліквідації цього вогнища. Всі контактні працівники переведені на дистанційну форму роботи, забезпечили максимальний запас засобів індивідуального захисту, проводиться кінцева дезінфекція в офісних приміщеннях», – розповіла на брифінгу заступниця голови Волинської ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні