Буде підсвітка та музика: змінили підрядника для ремонту центрального фонтану Луцька

1
-2
Буде підсвітка та музика: змінили підрядника для ремонту центрального фонтану Луцька
Центральний фонтан Луцька відремонтує львівська фірма «Патронат» за 12,4 мільйона гривень. Із фірмою вже уклали договір на капітальний ремонт із влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку.

Інформацію про це розмістили у системі публічних закупівель Prozorro, - передає "Сила правди".

Напередодні «Сила правди» писала про тендер на ремонт фонтану із очікуваною вартістю у понад 16 мільйонів гривень. На нього прийшло 6 компаній. Найдешевшу пропозицію подало львівське ПП «Патронат» – 12 мільйонів 418 тисяч 923 гривні. Однак, «Луцькводоканал» відхилив її, посилаючись на невідповідність тендерній документації, а переможцем обрав київське ТОВ «МГК Союз» із дорожчою на понад 800 тисяч гривень пропозицією – 13 мільйонів 295 тисяч гривень.

ПП «Патронат» оскаржило таке рішення і колегія Антимонопольного комітету України зобов’язала КП «Луцькводоканал» скасувати рішення про відхилення їхньої пропозиції. Тож після рішення АМКУ «Луцькводоканал» обрав ПП «Патронат» переможцем тендеру.

За умовами договору, розпочати ремонт мають вже у травні, а його вартість складе 12 мільйонів 418 тисяч 923 гривні.

– Ми вже приступаємо до робіт і днями будемо ставити огорожу, – розповідає керівниця ПП «Патронат» Світлана Куземська. – Ця площа буде мати елемент амфітеатру – радіальними дугами будуть лавки, буде озеленення. Щодо самого фонтану – то це буде пішохідний сухий фонтан з освітленням і, якщо не помиляюся, музика навіть передбачена.

Щодо термінів завершення капітального ремонту фонтану, то їх, за словами пані Куземської, спрогнозувати важко через те, що затягнулися в часі терміни оскарження і роботи починають пізніше, ніж передбачалось. Однак, планують встигнути до кінця літа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сухий, без води.. Ну до початку зими - встигнуть.. (може)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні