У Рівному від коронавірусу помер співробітник Суспільного

1
-1
У Рівному від коронавірусу помер співробітник Суспільного
Микола Теремок помер від ускладнень, спричинених інфекцією. Він один з шести працівників, у яких раніше підтвердили ураження коронавірусом.

Про це повідомляє Рівненська філія Суспільного.

"На UA: РІВНЕ Микола Теремок працював 25 років. Завжди був відповідальним фахівцем, привітним колегою, хорошою доброзичливою людиною і прекрасним сім’янином. Колектив Суспільного мовника висловлює щирі співчуття рідним і близьким Миколи Теремка", - йдеться в повідомленні.

За словами менеджерки філії Людмили Хоми, померлий перебував у міській лікарні під наглядом лікарів і до вчорашнього дня його стан не був важким.

Нагадаємо, у кількох співробітників Рівненської філії Суспільного виявили зараження коронавірусом, через що всі працівники з вівторка, 12 травня, переходять на віддалений режим роботи. Одразу після підтвердження перших випадків інфікування, на філії була негайно проведена повна дезінфекція приміщень, всі працівники переведені на дистанційну роботу. Інфіковані колеги і люди, що з ними контактували – на самоізоляції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Занимаюсь лечением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень полезны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/744-propolis-i-bronxialnaya-astma-po-siniakovu.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/708-lechenie-nevralgii-trojnichnogo-nerva-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/matochnoe-molochko/1404-kak-pravilno-prinimat-matochnoe-molochko-v-granulah.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні