--> На українському телеканалі стався спалах коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На українському телеканалі стався спалах коронавірусу

0
5
На українському телеканалі стався спалах коронавірусу
У кількох співробітників Рівненської філії Суспільного виявили зараження коронавірусом, через що всі працівники з вівторка, 12 травня, переходять на віддалений режим роботи.

Про це йдеться в оприлюдненій на сайті телеканалу заяві,пише Корреспондент.

"Основне завдання нашої команди зараз - не розширювати коло контактних осіб та зберегти здоров'я працівників мовника. Самоізоляція для нас вимушений відповідальний крок. Попри всі введені в філії заходи, ніхто не захищений на 100%. Всі ми зараз підтримуємо наших колег, які працювали якісно і дотримувалися всіх вимог. Бажаємо якнайшвидшого одужання!" - сказала менеджер Рівненського філіалу Суспільного Людмила Хома.

У приміщеннях UA:РІВНЕ була проведена дезінфекція, всі колеги, які контактували з інфікованими, перебувають в самоізоляції. Зазначається, що команда Суспільного мовника Рівненщини продовжить працювати дистанційно, щоб забезпечувати жителів області важливою і своєчасною інформацією.

"Незважаючи на надзвичайну ситуацію та зміну режиму роботи філії, аудиторія UA:РІВНЕ і надалі буде отримувати оперативну інформацію на платформах мовника. Команда буде працювати дистанційно. Найважливіше - відображати рухомий рядок в телеефірі. За всіма подіями регіону уважно стежить діджитал-команда філії, яка завжди тримає жителів в курсі справ через сторінки соцмереж і сайт UA:РІВНЕ", - зазначив продюсер Рівненської філії Суспільного Михайло Чубай.

Зазначається, що телеканал транслюватиме контент міжрегіональної платформи, а місцеві новини будуть передаватися рухомим рядком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні