Волинський суд поновив на посаді несправедливо звільненого дитячого тренера з плавання

0
19
Волинський суд поновив на посаді несправедливо звільненого дитячого тренера з плавання
Волинський апеляційний суд поновив на посаді тренера-викладача луцької "СДЮШОР" з плавання Володимира Самчука.

Про це написав адвокат Самчука Геннадій Півень на своїй сторінці у фейсбуці 15 травня.

"Вчора відбулось судове засідання Волинського апеляційного суду у справі про поновлення на роботі відомого на Волині і не тільки тренера з плавання Володимира Самчука. Надзвичайно приємно, що Феміда захистила трудові права позивача та скасувала незаконний наказ про звільнення і поновила тренера на роботі! Мої вітання Володимиру Самчуку, його вихованцям, їх батькам та усім, хто тримав за нас кулаки", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, тренера луцької "СДЮШОР", рекордсмена України звільнили за «прогули», поки він готував спортсмена до чемпіонату світу.

Лучани та вихованці Володимира Самчука підтримали його. Багато хто взагалі припинив тренуватися у СДЮШОР плавання. А на сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилася петиція з вимогою поновити дитячого тренера на посаді.

Згодом відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало поновити на роботі Володимира Самчука, а батьки дітей, яких тренує Володимир Самчук, звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити директора СДЮШОР плавання Олександра Сологуба із займаної посади.

До речі, під час виступу на чемпіонаті світу у Будапешті вихованець Володимира Самчука Максим Ткачук встановив юніорський рекорд України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні