Уряд назвав терміни підписання програми з МВФ

0
2
Уряд назвав терміни підписання програми з МВФ
Кабмін планує підписати новий меморандум з Міжнародним валютним фондом до кінця травня.

Про це пише урядовий портал за підсумками переговорів прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з канцлером ФРН Ангелою Меркель, повідомляє "КорреспонденТ.net".

Нагадаємо, Верховна Рада у першому читанні підтримала так званий "антиколомойський" закон №2571-д щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

У ході відеопереговорів глава Кабміну висловив сподівання, що співпраця з МВФ за програмою Stand-by, яка зараз обговорюється, дозволить отримати 5 млрд доларів. З цієї суми 3,5 млрд доларів планують направити до держбюджету-2020.

"Це не тільки фінансова підтримка. Це запорука отримання коштів від інших міжнародних фінансових організацій і показник того, що ми знаходимося на шляху системних реформ", - сказав Шмигаль.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи голосували нардепи з Волині за «антиколомойський» закон.

Обов'язковою вимогою Міжнародного валютного фонду для схвалення нової програми кредитування є прийняття банківського законопроєкту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні