Терпець увірвався: у Луцьку підприємці вийшли на пікет. ВІДЕО

5
-2
Терпець увірвався: у Луцьку підприємці вийшли на пікет. ВІДЕО
Підприємці та працівники луцьких ринків зібралися на пікет біля міської ради.

Як повідомляє Суспільне Волині, люди просять дозволити їм працювати, в руках тримають плакати. Правоохоронці стежать за громадським порядком.

На сторінці Європейський Центральний ринок у фейсбуці опублікували відео пікету біля міської ради.

Так, зранку 12 травня, біля міськради зібралися підприємці луцьких ринків з вимогою відкрити базари. Людей зібралося чимало. Приходять ще. В руках тримають плакати: "Як вижити?", "Чим годувати сім’ї?".

Кажуть кошти закінчились, немає за що жити. Є цілі сім’ї, які працюють на ринку. Тому вони вийшли на пікет.

Представник обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери Тетяна Іовенко та деякі підприємці зайшли до міськради і спілкуються з представниками міської влади, зокрема вимагають пояснень прокоментувати радикальне рішення не відкривати ринки.

"Нас влада знову вводить в оману. Власниками торгових центрів є депутати. Їм відкривають, бо їм треба. А ринки, малий бізнес, тримають в закритому режимі. Залишилось тільки підвезти колючий дріт і під’єднати 220 вольт і написати "зона посиленого ризику". Коли відкрили ресторани, майданчики, куди заходять по 20 людей. Хто там дивиться? Хто там прибирає! Де в країні придумано таке, щоб сидячи вдома сплачувати податки? У нас в Луцьку так! Я третій місяць вдома і плачу податки! Давайте в чиновників заберемо зарплату, посадимо їх на три місяці без грошей, і хай сидять", – прокоментувала Тетяна Іовенко.


Детальніше – згодом.



Нагадаємо, 6 травня на позачерговій онлайн-сесії депутати міської ради дозволили працювати продовольчим ринкам. Цьому передувала акція протесту підприємців під міською радою, яка відбулася 4 травня. 4 травня в.п. міського голови Григорій Пустовіт розповів, за яких умов ринкам дозволять працювати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую ідею відправити чиновників у неоплачувану відпустку у зв'язку з карантином! Що тоді вони заспівають?
Відповісти
Буде гірше. Якщо суспільство без ваших послуг обійшлося місяць-два, обійдеться і в подальшому. Ніхто вам нічого не винен, просто, ви- паразитували у цьому суспільстві. Знайдіть себе, принесіть користь, робіть таку роботу, аби вас знайшли і у карантин. Проаналізуйте потрібність базарів, коли вже усе є і в магазинах. Не тримайтеся за той дурний базар, вони, все одно,- зникнуть.
Відповісти
Які ви всі розумні! А це нічого, що в 90 роки всіх людей ця держава викинула, як непотреб . Ми платимо податки, а кому не подобається ---- валіть в супермаркет, який почне без нас лимони по 100 і імбир по 400 продавати. Не ваша справа, як інші заробляють, ще не знаєте, що вас чекає в цій "правовій" державі !
Відповісти
Це геноцид малого бізнесу
Відповісти
А мені аби епіцентр закрили разом з його власниками в середині..і з тими хто його лобіює
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні