Як і хто контролюватиме роботу ринків у Луцьку

1
4
Як і хто контролюватиме роботу ринків у Луцьку
Агропродовольчі ринки Луцька перебуватимуть під особливим контролем.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, у середу, 6 травня, на пленарному засіданні позачергової 77-ї сесії Луцької міської ради депутати ухвалили рішення про відкриття агропродовольчих ринків.

Пресслужба Луцькради зазначає, що спеціалісти управління Держпродспоживслужби ГУ у Волинській області обстежили усі ринки, поспілкувалися з їх керівниками щодо готовності до відкриття та необхідності виконання усіх вимог.

Як зазначив начальник Луцького міського управління ГУ Держпродспоживслужби ГУ у Волинській області Василь Татушко:

"За кожним ринком буде закріплено по два наших працівники, які кожні дві години заповнюватимуть спеціальні чек – листи, а наприкінці дня складатимуть відповідні протоколи. Завтра готові розпочати роботу чотири агропродовольчі ринки. Виробничо-комерційна фірма ринок "Домінанта" розпочне роботу 8 травня".

Інспектори департаменту муніципальної варти нині перевіряють роботу ярмарків сільськогосподарської продукції. А від завтра контролюватимуть роботу агропродовольчих ринків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку можуть закрити ярмарки. ЧОМУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країну знову втягують у політичну війну і розхитують ситуацію! Після відкриття ринків знайдуться ще багато чим невдоволених і почнуть "наступ" на повалення влади!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні