У Луцьку можуть закрити ярмарки. ЧОМУ

0
7
У Луцьку можуть закрити ярмарки. ЧОМУ
Після відкриття ринків у Луцьку можуть закрити сільськогосподарські ярмарки.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що після відкриття ринків у Луцьку зникає необхідність роботи ярмарків.

"Велика відповідальність за роботу ринків сьогодні покладається і на спеціалістів держпродспоживслужби, і на працівників правоохоронних служб, і на інспекторів муніципальної варти.

Після відкриття агропродовольчих ринків зникає необхідність у функціонуванні сільськогосподарських ярмарків. Очевидно, варто залишити лише деякі локації і працювати вони мають два рази на тиждень. У фермерів зараз буде можливість продавати свою продукцію на ринках.

Крім того, після 11 травня будуть відкриті усі ринки. Чекаємо на постанову Кабінету Міністрів, і будемо далі планувати свою роботу", – сказав Пустовіт.

Нагадаємо, у Луцьку дозволили працювати п’ятьом агропродовольчим ринкам, але торгувати на них можна буде лише продуктами харчування. Продаж взуття, одягу та господарських товарів поки заборонений.

Депутати вирішили дозволити працювати п’ятьом ринкам, які попередньо надали гарантійні листи про те, що забезпечили санітарну безпеку:

- «Центральний ринок»;

- «Завокзальний ринок»;

- Ринок «Домінанта» на вулиці Карпенка-Карого;

- «Північний ринок»;

- Ринок «Лучеськ».

Ці ринки можуть працювати вже з 7 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні