У Луцьку на сільськогосподарських ярмарках ціни вищі, ніж в супермаркетах

0
0
У Луцьку на сільськогосподарських ярмарках ціни вищі, ніж в супермаркетах
У Луцьку дозволили працювати ярмаркам під час карантину, однак фермери, які реалізовують там свою продукцію, зробили вищі ціни, ніж в супермаркетах.

Як повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, вихідними особливу увагу приділили обстеженню ярмарків, йдеться на сайті Луцькради.

Інспектори муніципальної варти продовжують патрулювати місто, відстежуючи дотримання вимог карантину. Зокрема, виявили порушення на локаціях по вулиці Єршова (ТЦ”Глобус) та поруч з РАЦСом по пр. Соборності.

Нагадаємо, на вулиці Єршова (біля ТЦ «Глобус») у Луцьку заборонили торгувати сільськогосподарською продукцією.

Крім того, інспектори проаналізували ціни на сільськогосподарських ярмарках, які були значно вищі, а ніж у супермаркетах. Було складено 7 адмінпротоколів на тих підприємців, які торгували не сільськогосподарською продукцією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні