Мер Нововолинська звинуватив медпрацівницю в брехні. ВІДЕО

1
1
Мер Нововолинська звинуватив медпрацівницю в брехні. ВІДЕО
Мер Нововолинська Віктор Сапожніков відповів на закиди медиків про те, що вони змушені пішки ходити на роботу через відсутність довозу.

Про це йдеться у відеозверненні Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова.

Нагадаємо, завідувач неврологічним відділенням КНП "Нововолинської ЦМЛ" Ольга Доманська розповіла, що медпрацівники, які в час карантину 24 години знаходяться на роботі, змушені пішки йти додому через невирішене питання з довозом. Наразі ця публікація існує лише в одній фейсбук-спільноті.

"Питання доїзду медпрацівників із сіл Поромівської ОТГ до нововолинських закладів охорони здоров’я викликало бурхливу реакцію у соціальних мережах", – йдеться в повідомленні.

За словами Сапожнікова, в медзакладах Нововолинська працює 36 працівників із навколишніх сіл, які входять до складу Поромівської ОТГ. Зокрема, з Бужанки – 8, Михалє – 2, Бортнова – 1, Лежниці – 1, Верхнова – 1, Морозович – 9, решта – з інших сіл.

"Шкільний автобус довозить лише трьох медпрацівників із Поромова. Окрім того, цей транспорт платний. Натомість з Грядівською ОТГ питання вирішено позитивно, медики їздять шкільним автобусом безкоштовно. Стосовно закидів, що пішки ходять з селища, то повідомляю, що це неправда", – сказав мер Нововолинська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, за стільки років наш пан очільник навчився викручуватися з будь-якої ситуації... Виходить що всі брешуть окрім мера... Може медикам просто хочеться ходити після доби роботи по болоті, в дощ і по 10 км!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні