--> Показали, як у Луцьку контролюють роботу ярмарків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали, як у Луцьку контролюють роботу ярмарків. ФОТО

0
0
Показали, як у Луцьку контролюють роботу ярмарків. ФОТО
Луцька міська рада не дозволила роботу ринків, натомість відкрила декілька ярмарків у Луцьку. Влада запевнила, що поліція та муніципальна варта контролюватиме, аби продавці та покупці дотримувалися усіх заходів карантину.

Світлини в фейсбуці опублікувала Вікторія Дзитз.

Фото зроблені у суботу, 2 травня, на ярмарку, що на вулиці Єршова в Луцьку (поруч з ТЦ "Глобус").

"Значить ринкам не можна працювати, а ярмарки контролює міська рада... Де? Хто? Навпроти – Північний ринок, повністю підготовлений! Але закритий", – йдеться в дописі.

Нагадаємо, згідно з рішенням Кабінету міністрів, ринки мають право працювати із 1 травня 2020 року, однак у Луцькій міській раді вирішили не відкривати ринки, натомість організувати стихійні ярмарки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Затвердили перелік місць, де в Луцьку будуть ярмарки. СПИСОК

Зазначимо, що в Луцькраді запевнили, що на територіях, де продаватимуть сільськогосподарську продукцію, чергуватиме інспектор муніципальної варти, який здійснюватиме температурний скринінг, а керівники торговельний місць мають забезпечити за допомогою розмітки відстань між відвідувачами не менше 1,5 метра, відстань між місцями торгівлі не менше 3 метри, а також здійснювати регулярне додаткове прибирання та дезінфекцію. Якість і безпека продуктів має бути підтверджене документально.

У п'ятницю, 1 травня, кількадесят підприємців Центрального ринку вийшли на акцію протесту, щоби висловити незгоду із рішенням Луцької міської ради не відкривати ринки у місті Луцьку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні