У вихідні біля кладовищ Луцька чергуватимуть муніципали і поліція

0
0
У вихідні біля кладовищ Луцька чергуватимуть муніципали і поліція
Відвідуваність міських кладовищ у Луцьку протягом вихідних перебуватиме під посиленим контролем.

Про це 24 квітня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад, йдеться на сайті Луцькради.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 № 11 “Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні”, кладовища Луцька та Прилуцького старостинського округу бути закриті до 12 травня.

Відтак, Григорій Недопад звернувся до представників патрульної поліції міста та департаменту муніципальної варти із проханням запровадити посилений контроль над дотриманням цієї постанови.

Також нагадаємо, що поминальні дні цього року через карантин переносяться на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Погуляйко закликає волинян утриматися від відвідування кладовищ

Окрім того, члени комісії ознайомились із відомостями щодо епідеміологічної ситуації у місті Луцьку. Загалом, на Волині зафіксовано 203 випадки захворюваності на COVID-19, 15 із яких — за останню добу. На сьогодні у Луцьку зареєстровано вже 60 випадків, з яких повністю одужали 11 осіб.

Триває перевірка контактних осіб захворюваних, а також контроль за дотриманням умов самоізоляції осіб, що повернулись із-за кордону. Зокрема, працівники поліції повідомили, що за останню добу надійшло 11 повідомлень про порушення правил карантину. Починаючи з 20 березня до Луцька із-за кордону повернулись 598 осіб, з яких для 433-х період самоізоляції закінчився.

Представники виконавчих органів міської влади також продовжують впровадження протиепідемічних заходів: інспектори муніципальної варти патрулюють місто на предмет дотримання умов карантину, працівники житлово-комунальної сфери активно продовжують роботи із дезінфекції під’їздів багатоквартирних будинків, доріг нашого міста.

В дистанційному режимі триває й освітній процес, втім, що не завадить учням та випускникам готуватись до ЗНО та вступу у вищі навчальні заклади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні