В Україні поминальні дні перенесли на червень

0
-5
В Україні поминальні дні перенесли на червень
В Україні поминальні дні цього року через карантин переносяться на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня).

Про це повідомили на сторінці ПЦУ у фейсбуці.

У дописі зазначають, що вже за тиждень починаються поминальні дні, коли кожен розділяє радість Христового Воскресіння з рідними, що відійшли у життя вічне.

"Проте цьогоріч у зв’язку з карантином ми зможемо відвідати місця вічного спочинку наших рідних на кладовищі дещо пізніше – на Троїцьку батьківську поминальну суботу (6 червня 2020 року)", - йдеться у дописі.

Також зауважують, зараз люди мають перебувати у своїх оселях, для щирої молитви, яка є найкращим виявом нашої християнської любові, немає жодних перешкод. Додають, що сенс поминальних днів після Великодня полягає не в пікніках на могилах (що можна часто спостерігати і що суперечить духу поминальних днів!), а в посиленій молитві за наших близьких.

"У цю суботу та наступні за нею дні залишайте онлайн-записки з іменами тих, хто дорогий вашому серцю: спочилих батьків, братів і сестер, друзів, коханих. Просіть у Господа прощення гріхів померлих і дарування Царства Небесного всім тим, хто продовжує жити у вічності з Богом", - пишуть у повідомлені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні