Нові тролейбуси для Луцька обладнають кондиціонерами

0
-2
Нові тролейбуси для Луцька обладнають кондиціонерами
Нові тролейбуси вийдуть на маршрутки Луцька орієнтовно із вересня цього року.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, що виготовить 29 тролейбусів для міста луцький автоавод "Богдан Моторс".

"Передбачено поетапну передачу тролейбусів партіями по шість одиниць. Першу партію плануємо отримати у вересні. В цілому тролейбусний автопарк Луцька отримає 29 нових і сучасних низькопідлогових 12-метрових тролейбусів. Кожен із них буде обладнано кондиціонерами, usb-портами для заряджання мобільних пристроїв. Нові тролейбуси – тихі, екологічні й економічно вигідні, вони споживатимуть удвічі менше електроенергії. Один такий тролейбус замінить орієнтовно 2,5 маршрутки", – йдеться у повідомленні.

Також обіцяють, що тролейбуси матимуть оригінальний дизайн і маркування, що по стилю відповідатимуть Луцьку.

У понеділок, 27 квітня, відбудеться остаточне підписання контракту із підприємством ДП "Автоскладальний завод № 1" АТ "АК "Богдан Моторс", яке визнане переможцем тендеру на постачання нових тролейбусів.

"Важливо, що разом із тролейбусами ми отримаємо і всі необхідні запчастини та інструменти для їх подальшого технічного обслуговування і експлуатації", - додав посадовець.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні