В Україні офіційно продовжили карантин

0
6
В Україні офіційно продовжили карантин
Кабінет міністрів схвалив проєкт постанови про продовження дії карантину по 11 травня 2020 року (включно).

Таке рішення було ухвалене на засіданні уряду в середу, 22 квітня, повідомляє "Укрінформ".

Нагадаємо, в Україні з 12 березня 2020 року запроваджено карантин у зв'язку з протидією поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Кабінет міністрів України 25 березня 2020 року запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

В Україні на карантин закрито навчальні й торгівельні заклади, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко 20 квітня заявив, що подаватиме уряду проєкт постанови про продовження карантину щонайменше до 12 травня.

Раніше заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак зазначала, що через п'ять-десять днів в Україні може статися сплеск зростання кількості інфікувань новим коронавірусом COVID-19. Це станеться через те, що чимало українців знехтували карантином і пішли до церков. Відповідно через цю ситуацію може бути продовжений карантин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні