Карантин буде продовжено: у МОЗ назвали головні причини

2
-1
Карантин буде продовжено: у МОЗ назвали головні причини
Через п'ять-десять днів в Україні може статися сплеск зростання кількості інфікувань новим коронавірусом COVID-19. Це станеться через те, що чимало українців знехтували карантином і пішли до церков. Відповідно через цю ситуацію може бути подовжений карантин.

Про це в ефірі ТСН.Тижня сказала заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.

"На жаль, недотримання карантину може вплинути на його подовження. Тому що ми всі чітко розуміємо, що те, що Україна запровадила карантин дуже швидко і достатньо жорсткі заходи карантину дає змогу зробити зростання захворюваності не піковим, а таким достатньо пологим. Тому сьогодні вся мережа наша, яка є в Україні, а це фактично зарезервованих 35 тисяч ліжок госпітальної бази, сьогодні не є переповнена. Ми можемо говорити про те, що ми маємо резерв і ліжок в стаціонарах, і резерв у відділеннях інтенсивної терапії, оскільки не більше 8% апартів штучної вентиляції легень сьогодні задіяно. І кожен з нас має розуміти, що якщо ми дотримуємося рекомендацій карантину, а це не видумка, це доведено науковими дослідженнями, ми зможемо зберегти систему охорони здоров'я, ми зможемо зберегти медиків і найголовніше - врятувати життя тисяч наших громадян", - сказала Ірина Микичак.

Зазначимо, що нинішній карантин діє до 24 квітня, але влада вже заявила, що він буде подовжений.

На Великдень до українських церков прийшли 130 тисяч вірян. Таку цифру назвали в пресслужбі МВС із посиланням на голову Нацполіції України Ігора Клименка.

Станом на 09:30 19 квітня в Україні зафіксували 5440 випадків інфікування новим коронавірусом. Із них 141 - летальний випадок, 347 - видужали, решта - лікуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы читали свежие новости? Вы видели что происходит? Я вычитала что будет увеличена зарплата работникам бюджетной сферы.
Это супер новость, но откуда взять столько денег?
Я вычитала на сайте https://ukrainatoday.com.ua/ информацию о последних новостях в Украине, но до сих пор не могу понять откуда будут найдены финансы.
А еще вот одна свежая новость: https://ukrainatoday.com.ua/reforma-dsns-ukra%D1%97ni/
Очень стоит прочитать!!!
Відповісти
Советую Вам настоящую пасеку, на которой заказываю большой ассортимент пчелопродукции как для себя таки для своих знакомых.
Пчеловоды оформляют всю продукцию пчеловодства на пять, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много нужных статей на портале, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/matochnoe-molochko/294-kak-prinimat-matochnoe-molochko-nativnoe-adsorbirovannoe-i-suhoe-pravilno.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/533-mozhno-li-pergu-pri-pankreatite-i-kak-prinimat.html
https://med-na-dom.com/matochnoe-molochko/447-lechebnye-svojstva-matochnogo-molochka-na-spirtu-kak-prinimat.html
https://med-na-dom.com/trutnevuy-gomogenat/299-poluchenie-i-prigotovlenie-trutnevogo-gomogenata-trutnevogo-molochka-na-semeynoy-paseke-veselyy-shershen.html
https://med-na-dom.com/propolis/194-svechi-s-propolisom-ot-endometrioza.html
https://med-na-dom.com/trutnevuy-gomogenat/304-v-chem-polza-trutnevogo-molochka-dlya-zhenschin-trutnevyy-gomogenat.html
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/175-kak-prinimat-voskovuyu-mol-pravilno.html

Одним словом они молодцы и я их рекомендую.
Вот их блог где я покупал пчелопродукты - https://med-na-dom.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні