Антимонопольники повідомили, у яких супермаркетах та аптеках на Волині проводять контроль цін

0
3
Антимонопольники повідомили, у яких супермаркетах та аптеках на Волині проводять контроль цін
На Волині антимонопольники здійснюють моніторинг цін на основні групи продуктів харчування (28 найменувань) та лікарських засобів і вироби медичного призначення (в тому числі маски захисні).

Про це повідомляє пресслужба відділення.

Нагадаємо, у Луцьку антимонопольний комітет займеться недобросовісними власниками аптек, або ж продуктових магазинів, які завищують вартість життєво необхідних товарів та ліків на 200-300%.

Зокрема, запевняють, що здійснюють щоденний моніторинг цін на продукти харчування у трьох супермаркетах: «Сільпо» (ТОВ «Фоззі-Фуд»), «Наш край» (ТзОВ «Арго-Р»), «Салют» (ПП «ТД «Салют»).

Окрім того, шляхом направлення вимог про надання інформації запровадили щомісячний моніторинг цін на продукти харчування додатково на ТОВ «КлеверСторс» ( мережа «Сім23»), ТзОВ «Континіум-Трейд» (супермаркет «ТамТам»), ТзОВ «Гіппо» (супермаркети «ПАККО»).

Зауважують також, що щоденний моніторинг цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення здійснюється у аптеках ДВТП «Волиньфармпостач» (78 аптечних закладів) та ПФ «Волиньфарм» у формі ТзОВ (199 аптечних закладів). Мережа зазначених аптек в області є значною та становить 277 аптечних закладів.

Інформують також, що посилили контроль за діяльністю суб’єктів господарювання, які діють на ринках житлово-комунальних послуг на предмет дотримання ними законодавства про захист економічної конкуренції, в тому числі щодо недопущення нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги, припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх не оплати або оплати не в повному обсязі у зв’язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні