--> Що каже головний медик Волині про смерть 19-річного жителя Торчина. ПОДРОБИЦІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що каже головний медик Волині про смерть 19-річного жителя Торчина. ПОДРОБИЦІ

1
-10
Що каже головний медик Волині про смерть 19-річного жителя Торчина. ПОДРОБИЦІ
Медзаклад, в якому помер інфікований коронавірусом 19-річний житель Луцького району, не входить до переліку тих, в яких мають розміщувати пацієнтів з COVID-19. Головний медик Волині Ігор Ващенюк переконує в протилежному.

Про це стало відомо у середу, 15 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, у селищі Торчин у Луцькому районі помер 19-річний пацієнт, який мав позитивний тест на коронавірус.

Як зазначив головний медик Волині Ігор Ващенюк, 19-річний інфікований житель Луцького району помер в Луцькій центральній районній лікарні.

«Це молодий чоловік, який мав важку форму цукрового діабету і він лікувався саме від нього. Це була діабетична кома і надавалася допомога. Аналіз на коронавірус був взятий буквально за годину до його смерті», – розповів начальник управління охорони здоров’я.

Як зазначив Ігор Ващенюк, цей медичний заклад входить в перелік тих, в яких можуть надавати медичну допомогу хворим на коронавірус.

«Тим паче, ми надали пропозицію внести її в першу лінію. Там зараз проходить епідрозслідування», – сказав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Торчині поховали юнака, який помер від коронавірусу. ПОДРОБИЦІ

Зазначимо, що серед 240 медичних закладів, у яких розміщуватимуть інфікованих коронавірусом українців, сім – на Волині.

До списку увійшли Волинська обласна інфекційна лікарня, Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання, Луцький клінічний пологовий будинок, Ківерцівське районне територіальне медичне об'єднання, Ковельська центральна районна лікарня, Нововолинська центральна міська лікарня, Любомльське територіальне медичне об'єднання.

Пізніше Міністерство охорони здоров’я оновило інформацію про медичні заклади, в які госпіталізуватимуть інфікованих коронавірусом українців. Так, до семи лікарень Волині, названих у неділю, 29 березня, додали ще один медичний заклад – Волинську обласну клінічну лікарню.

У списку немає Луцької районної лікарні, де перебував хворий на коронавірус 19-річний житель Луцького району, в якого посмертно виявили COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виганяти Ващенюка і то вже, не справляється, не контролює ситуацію, прикриває кричущі факти халатності, не оберігає медичних працівників від таких випадків зараження, бреше в очі суспільству. Це неприпустимо!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні