Від коронавірусу в Луцькому районі помер 19-річний хворий

0
5
Від коронавірусу в Луцькому районі помер 19-річний хворий
У Луцькому районі помер 19-річний пацієнт, який мав позитивний тест на коронавірус.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" інформацію підтвердив начальник управління охорони здоров'я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.

Відомо, що в ніч на вівторок, 14 квітня, у лікарні помер 19-річний хворий з цукровим діабетом, в якого виявили коронавірус.

"Це пацієнт з важким цукровим діабетом. Лікувався від діабету, від ускладнень. І рентген робили, наскільки я знаю, але в останній день піднялася температура", – розповів Ващенюк.

Головний медик Волині зазначив, що померлий не йшов по підозрі на коронавірус.

"У нього не було ніяких симптомів, ні контактів. Зробили тест, бо всі були насторожені. Він виявився позитивним", – сказав він.

Зазначимо, що це вже четверта на Волині смерть від коронавірусу.

У неділю, 29 березня, у віці 66 років помер відомий у Луцьку гінеколог Орест Панасович Тимчак. За словами заступниці голови Волинської ОДА Тетяни Щербак, «він помер не від коронавірусної інфекції, а від серцевого нападу. Він мав дуже багато супутніх проблем зі здоров’ям, з якими важко боротися в такому віці».

Згодом стало відомо, що РНБОУ внесла луцького лікаря в офіційну статистику померлих від коронавірусу.

У водія «швидкої» Старовижівської центральної районної лікарні, який помер у п'ятницю, 3 квітня, ПЛР-аналіз підтвердив коронавірусну інфекцію.

У суботу, 11 квітня, у Луцьку від коронавірусу помер чоловік з Нововолинська.

Відомо, що хворий спочатку лежав у терапевтичному відділенні центральної лікарні Нововолинська. Перебування його в терапевтичному відділенні зумовило багато контактів: це і медики, і бригади "швидкої". За епідрозслідуванням визначили, що хворийбув у Рівненській області в санаторії "Червона калина".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні