Обмежений режим пересування на Волині можуть ввести і на Великдень. ДОКУМЕНТ

3
5
Обмежений режим пересування на Волині можуть ввести і на Великдень. ДОКУМЕНТ
Особливий режим пересування для волинян можуть запровадити й на Великдень (18-20 квітня).

Про це йдеться у протоколі засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка 9 квітня 2020-го року, пише ІА "Конкурент".

Нагадаємо, з 13.00 суботи до 06.00 год. понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь. Додаткові обмежувальні заходи прийняли, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні.

Так, під час засідання комісії вирішили рекомендувати головам РДА, міським головам та очільникам об'єднаних територіальних громад запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях у період вихідних та святкових днів.

Окрім вихідних 11-12 квітня, у документі також йдеться про запровадження додаткових обмежень 18-20 квітня. Нагадаємо, що 19-го квітня православні християни відзначитимуть Великдень.

До слова, рішення про запровадження додаткових обмежень можуть ухвалити органи місцевої влади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Балка і прилеглі райони, увага!!! Не гуляйте в парку ім. 900-річчя Луцька. Особливоо ввечері. Та і в вдень там практично людей не буває. Тому активізувались покидьки. Вчора там одну людину побили, іншу пограбували, вирвавши з рук сумку, в якій було 11 тис. гривень. Будьте обережні і обачливі - пограбувати людину (особливо жінку) можна за лічені секунди.
Відповісти
А можна цей документ кращої якості опублікувати? Нічого не зрозуміло, його не можливо прочитати!
Відповісти
Хай закриють магазини хочаб на перший день Великодня, щоб люди не лазили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні