На Волині коронавірус виявили у 20 медичних працівників

0
-3
На Волині коронавірус виявили у 20 медичних працівників
На Волині COVID-19 виявлено у 20 медичних працівників: 8 лікарів, 5 медичних сестер, 4 молодшого медичного персоналу, 1 фельдшера та 2 водіїв швидкої медичної допомоги.

Про це повідомили у Волинському лабораторному центрі МОЗ.

Нагадаємо, станом на 7 квітня на Волині зареєстровано 34 випадки COVID-19 лабораторно підтверджених методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР), в тому числі два летальних. За останню добу зареєстровано 8 випадків. У двох перших хворих після лікування отримано негативні результати дослідження ПЛР.

Із числа захворілих троє дітей віком до 7 років (Луцький район, смт. Стара Вижівка, м.Володимир-Волинський), всі інші 31 – це дорослі особи. У 9 хворих діагноз встановлено при зверненні за медичною допомогою. 25 осіб виявлено в ході проведення епідеміологічних розслідувань у вогнищах при обстеженні осіб, котрі контактували із хворими на COVID-19.

Серед усіх зареєстрованих випадків, COVID-19 виявлено у 20 медичних працівників (59%): 8 лікарів, 5 медичних сестер, 4 молодшого медичного персоналу, 1 фельдшера та 2 водіїв швидкої медичної допомоги.

Летальні випадки зареєстровано серед медичних працівників (м. Луцьк та смт. Стара Вижівка), усі померлі мали хронічні супутні захворювання.

На сьогодні проводяться протиепідемічні заходи у 22 зареєстрованих вогнищах підозрілих випадків COVID-19. З початку епіднагляду проведено епідеміологічне розслідування 157 підозр на ймовірне зараження новим коронавірусом.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні