У Луцьку викрали університетського кликуна. ФОТО

1
5
У Луцьку викрали університетського кликуна. ФОТО
У понеділок, 6 квітня, невідомий зловмисник по-варварськи вирвав скульптуру кликуна, що знаходилась біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету.

Йдеться на сайті Луцької міської ради.

Це вже не перший такий випадок у Луцьку. Попередній, на щастя, закінчився успішним поверненням скульптури та притягненням винних до відповідальності. Сподіваємося, що й цього разу справедливість переможе, і місто поверне собі одного із своїх туристичних символів.

"Шановні лучани! Якщо комусь відома будь-яка інформація щодо крадіжки, просимо повідомити поліцію, або зателефонувати в управління туризму та промоції міста Луцької міської ради за номером: 777 956, 777 924. Начальник управління: Катерина Теліпська (тел.: 050 202 81 88)", - закликають на сайті міськради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це його від короновірусу заховали...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні