Ще трьом мешканцям Володимира зробили тести на коронавірус: які результати

0
-4
Ще трьом мешканцям Володимира зробили тести на коронавірус: які результати
Проби усіх експрес-тестів на коронавірус мешканців Володимира-Волинського були відправлені на ПЛР-тестування в місто Луцьк для остаточного підтвердження.

Згідно проведеної діагностики випадків позитивних результатів тестів не зафіксовано, повідомили на офіційному сайті Володимира.

Нагадаємо, 16 мешканців Володимира-Волинського пройшли експрес-тести на коронавірус. Усі вони показали негативний результат. Результатів очікували ще троє людей.

Сьогодні повідомили, що матеріали експрес-тестів на коронавірус жителів Володимира, котрі пройшли таке тестування, були надіслані для проведення ПЛР-діагностики, яка остаточно показала, що уражених вірусом серед них немає.

ПЛР-тестування – це лабораторне тестування методом полімеразної ланцюгової реакції, що дає можливість достовірно встановити як наявність, так і відсутність коронавірусу в людини, навіть до початку прояву симптомів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні