--> 16 мешканців волинського міста зробили експрес-тести на коронавірус: РЕЗУЛЬТАТИ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

16 мешканців волинського міста зробили експрес-тести на коронавірус: РЕЗУЛЬТАТИ

0
0
16 мешканців волинського міста зробили експрес-тести на коронавірус: РЕЗУЛЬТАТИ
Станом на 1 квітня 16 мешканців Володимира-Волинського пройшли експрес-тести на коронавірус. Усі вони показали негативний результат.

Наразі у місті очікують на результати ще 3 ПЛР-тестів для діагностики коронавірусної інфекції.

Про це повідомили на офіційному сайті міста.

За період карантину на самоізоляції – 177 осіб, які перебувають під пильним наглядом сімейних лікарів. Перевірку дотримання режиму самоізоляції та норм карантину проводить поліція.

З громадянами, які повернулись з-за кордону, було проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання режиму самоізоляції, аби зменшити ризик інфікування та убезпечити інших жителів Володимира. Поінформовані особи підписали згоду на добровільну ізоляцію на 14 днів. У разі порушення підписаної згоди ці люди можуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Мешканцям Володимира нагадують, що якщо під час самоізоляції з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура – негайно звертатися в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103» та повідомити про стан здоров’я, історію подорожей та можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні