--> Що кажуть про чотирьох медиків Луцька, в яких підтвердили коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що кажуть про чотирьох медиків Луцька, в яких підтвердили коронавірус

0
-2
Що кажуть про чотирьох медиків Луцька, в яких підтвердили коронавірус
Розповіли про нові випадки захворювання на коронавірус у Луцьку.

Про це говори в середу, 1 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, на коронавірус раніше захворіла очільниця міської лікарні Лариса Духневич. Перший її тест показав негативний результат, тож кілька днів лікарка провела у реанімації міської лікарні. Після підтведження її діагнозу посадовицю перевели до інфекційної лікарні, а медиків, які з нею працювали, ізолювали. Згодом їхні аналізи не показали інфекції.

Як повідомили в ОДА, станом на 1 квітня – на Волині сім підтверджених випадків захворювання. За останню добу зафіксували чотирьох хворих.

Заступник директора Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов повідомив, що тести на коронавірус профілактично зробили усім працівникам відділення інтенсивної терапії. У чотирьох медиків знайшли інфекцію, проте вони не контактували з головною лікаркою.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна
Щербак
розповіла про стан чотирьох хворих на коронавірус медиків Луцької міської клінічної лікарні.

«Сьогодні ми маємо чотири нові випадки на Волині. Це медики, які, на жаль, ні від чого не застраховані так само, як і ми. Їм зробили тести і вони підтвердилися», – сказала вона.

За словами посадовиці, нині хворі на коронавірус медики знаходяться на самоізоляції.

«Люди всі в задовільному стані, критичної ситуації немає ні в кого. Вжиті усі необхідні заходи. Вони лікуються на ізоляції. Всі протиепідеміологічні заходи в цій лікарні втілювалися, втілюються і будуть втілюватися у разі необхідності», – виступила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні