Чи заразила когось інфікована коронавірусом луцька лікарка Духневич

2
-2
Чи заразила когось інфікована коронавірусом луцька лікарка Духневич
У Волинській ОДА запевняють, що ніхто з людей, які контактували з Ларисою Духневич, не заразився коронавірусом.

Про це стало відомо в понеділок, 30 березня, на брифінгу в облдержадміністрації.

Нагадаємо, директорка Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич підтвердила, що захворіла на коронавірус.

Журналісти поцікавилися в спікерів, чи встановили коло осіб, які контактували із інфікованою на коронавірус головною лікаркою Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич.

Заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак запевнила, що правоохоронці встановили всіх осіб, які мали контакт з інфікованою.

Зазначимо, що раніше повідомляли, що відомі результати обстежень п’яти контактних – вони негативні.

«На сьогодні коло осіб, з якими контактувала хвора, повністю відпрацьоване разом з поліцією. У всіх відібрані аналізи і вони всі є негативні», – поінформувала посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня, вона приховувала хворобу, хоча й знала що заразилася і контактувала з великою кількістю осіб - медиків. Лікарню мають повністю дезинфікувати. Чого вона поїхала в Гаразджу до жителя Луцького району, якщо представляє місто. В24, якщо не пустите мій коментар скрін кину у Фб і відео опублікування теж
Відповісти
ця Танюша Щербак нехай ці манси брехливі і оце водіння навколо одного місця, перед тим як всунути залишить десь там на своїй Луганщині. Оц балтологія: "Встановлюємо, встановили... ніхто не інфікувався і все буде добре..." а тим часомв обллікарні менш як за добу два лікаря померло. А це додік і луганській болік щодня розповідають, що все в нормі... бла бла бла... Зараз, уже не той час, що років 5 тому був.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні